در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده در جایی مشغول کار هستم ب مدت ۱۵ سال ک ۱۲ سال سابقه بیمه دارم ولی فروشگاهی ک در ان مشغول هستم در حال جمع اوری هست ایا بعداز جمع اوری فروشگاه ب ما سنوات یا چیزی دیگه ب ما تعلق میگیرد یا ن.

کارفرما هرسال بابت عیدو پاداش و سنوات از ما امضا و اثر انگشت میگرفت .در حالی ک ما تو این چند سال سنواتی نگرفتیم فقط حقوق و یک پاداش ک معادل یک حقوق هست گرفتی خواستم ببینم میتوانیم از کار  فرما شکایت کرد یا نه. کارفرما هم بابت پرداخت حقوق یا پاداش هیچ رسیدی از ما ندارد یا ته فیش پرداختی ممنون میشم این دو سوال و جواب بدین
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، به طور خلاصه باید عرض شود که موضوع قابل پیگیری در مراجع حل اختلاف کار است