در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
کارفرما بیممو بااین ادعا که بخشنامه اومده بالای ۲۵ سال باید ارشد بیارن و بمن زودتر ایشون اطلاع نداده و مقصره , دوما قرارداد کارو بمن بدون اینکه ببینم داد امضا کردن در واقع سفید امضا , سوما تاریخ شروع بکارمو اشتباه اعلام کرده , حالا دادخواست دادم چطوری در دادگاه رای به نفعم کنم ؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام درصورت عدم توافق با کارفرما می بایست به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه وبرعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید وبه استناد ماده ۲۴ قانون کار تقاضای سنوات ،وبه استناد ماده ۱۴۸ قانون کارتقاصای واریز حق بیمه وبا استناد مصوبه ۷۰.۱۲.۶ مجلس شورای اسلامی تقاضای عیدی وپاداش نماید .موفق باشید