در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خدا قوت

در شرکتی کار میکردم و یک دوره قبض آب شرکت که حدود 3میلیون بود را من پرداخت کردم (صاحبکار از من تقاضا کرد و قرار شد تا چند روز دیگر مبلغ را به من پس دهد) اما متاسفانه دایم از دادن مبلغ فوق امتناع نمود.

حالا سوال من اینه با توجه به اینکه قبض را تلفنی و از طریق کارت برادرم پرداخت شد راهنمایی بفرمایید.مراحل پس گرفتن این مبلغ چگونه است.

با سپاس فراوان از راهنماییهای ارزشمند شما
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام

پیشنهاد می گردد اگر مدارک ومستندات دال برپرداخت قبض اب شرکت را در دست دارید از طریق شورای حل اختلاف دادگستری برعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید تا بتوانید مبلغ خود را مسترد نماید