در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام و خسته نباشید . با موتور سیکلت بدون بر خورد با وسیله ی دیگر واژگون شدم و اسیب دیدم ولی نقض عضو ندارم گواهی نامه دارم و تاریخ بیمه من 96/5/16 هست ایا از بیمه ی حوادث راننده میتوانم استفاده کنم .

 به بیمه ی مرکزی دانا رفتم کارمند مربوط به من گفت که این قانون از 96/5/29 اجرایی شده وبا توجه به تاریخ بیمه ی موتور من خسارت برای من تعلق نمیگیره .  با تشکر از راهنمایی شما

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام ..... بر اساس ماده 3 قانون جدید بیمه شخص ثالث بیمه گر مکلف به پرداخت دیه و ارش جراحات وارده به راننده مسبب حادثه میباشد اما از آنجائیکه متاسفانه آیین نامه مربوط به این ماده قانونی یکسال پس از تصویب قانون ابلاغ شده شرکتهای بیمه گر از اجرای قانون سرباز زده و تاریخ ابلاغ آیین نامه را ملاک عمل میدانند، حال آنکه اصل بر اجرای قانون میباشد و آیین نامه نمیتواند بر قانون ارجح باشد. قانونگذار در این ماده قانونی نیز اجرای این ماده را مشروط به زمان ابلاغ آیین نامه نکرده است.

لذا شما برای گرفتن حقوق خود می بایست با استناد به قانون و مستندات حادثه ی رخ داده از شرکت بیمه شکایت کنید.