در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

راننده مقصر حادثه هستم 24 درصد دیه پزشکی قانونی تایید کرده

شروع بیمه بهمن 95

تاریخ تصادف اذر 96

بیمه نقص عضو و تایید کرده ولی میگه ۰.۵ درصد بهت دیه میدیم چون قبل از ۹۶/۴/۲۸ واریزی بیمه داشتی

الان باید من چیکار کنم؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

اول اینکه طبق مواد قانون جدید از جمله ماده 3 دیه جراحات نیز به راننده مقصر تعلق میگیرد

دوم طبق ماده 66 همین قانون در تاریخ 20اردیبهشت1395 به تصویب رسیده است  و از تاریخ لازم الاجرا شدن این قانون کلیه قوانین قبلی  نسخ شده است

بنابراین شرکت بیمه باید طبق مواد این قانون دریه جراحات شما را پرداخت نماید

توضیح تکمیلی اینکه نظر قطعی در مورد یک پرونده فقط با مطالعه کامل آن پرونده میسر میشود ممکن است اطلاعاتی در پرونده باشد که جنابعالی از آن مطلع نباشید.