در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با تشکر از پاسخگویی شما .روی بیمه نامه نوشته حوادث راننده و مبلغ ۴۷ هزارتومان هم گرفته شده ولی در پشت صفحه در قسمت توضیحات نوشته فوت یا نقص عضو و یا از کار افتادگی کلی یا جزیی ایا شامل من که جراحت و شکستگی است میشود؟
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

قانون جدید مسئولیت دارندگان وسایل نقلیه موتوری در قبال اشخاص ثالث(یا اصطلاحا همان بیمه شخص ثالث) که در اردیبهشت 95 مصوب شده است تغییراتی نسبت به قوانین قبلی دارد از جمله در این قانون چنانچه راننده مقصر حادثه در سانحه رانندگی فوت شد قسمت سرمایه بیمه راننده پس از طی تشریفات اداری باید پرداخت گردد و چنانچه نقص عضو و یا جراحت بردارد نیز میبایست مطابق شرایط به وجود آمده غرامت نقص عضو و یا دیه پرداخت گردد.