در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
سلام من مقصر حادثه هستم و بیمه نامه من مال مرداد ۹۵ بود و در تاریخ اردیبهشت ۹۶تصادف کردم و دچار شکستگی ران و مچ دست شدم که پلاتین گذاشتن و ران من یعد یک سال هنوز جوش نخورده و دارای گواهینامه هم هستم به طرف مقابل هم که زدم یک درصد براش دیه نوشتن ایا به من دیه تعلق میگیرد؟ وکیل تو شهرستان دارم اما میترسم خبره نباشه.به خاطر طول درمانم هنوز اقدام نکردیم پروندم تو دادگاه هست. اگه وکیلم شکست خورد میتونم از شما استفاده کنم و مجددا شکایت کنم از بیمه؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

راننده مسبب حادثه مشمول بیمه حوادث راننده است و تا سقف تعهد بیمه گر می تواند سرمایه فوت و نقص عضو دریافت نماید.

تاریخ بیمه نامه و تاریخ ابلاغ قانون جدید و ... ملاک نیست. روی بیمه نامه شخص ثالث پوشش حوادث راننده قید شده باشد و حق بیمه اش روی حق بیمه نهایی آمده باشد، ملاک دریافت خسارت راننده است.

بقیه موارد تنها بهانه ای برای شانه خالی کردن از زیر بار خسارت است.