در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید

 بنده با موتور تصادف کرده بودم و مقصر حادثه شناخته شدم .

داد خواست دادم تا از بیمه ی حوادث راننده استفاده کنم . نقص عضو هم ندارم. رای به نفع من صادر شده است . اما بیمه ی دانا به این رای اعتراض کرده و این طور عنوان کرده که تاریخ بیمه ی موتور سیکلت من 96/5/16 میباشد و ایین نامه ی اجرایی ماده 3قانون بیمه در تاریخ 96/5/29 امده است و با توجه به تاریخ بیمه ی بنده دیه به من تعلق نمیگیره. حال بنده در مقام دفاع از حق خود چه دلایلی میتوانم در شورا حل اختلاف عنوان کنم؟؟

از کارشناسان محترم تقاضا دارم که چند دلیل برای دفاع از حق من عنوان کنند
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درودبرشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

1)باستناد ماده 64 قانون بیمه ثالث 95 بیمه نامه شما در زمان حکومت قانون جدید صادرشده  و مشمول این قانون میشه

2)اگر قانونگزار حکیم و دانا اجرای ماده 3رومنوط به ابلاغ ایین نامه اجرایی اون میدونست باید در خود قانون ذکر میکرد ، مثل ماده 79 قانون مجارات اسلامی 92 که مقدم بر این قانون است .

موفق باشید