در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده در اول فرودین ۹۷پس از برخورد به جدول چپ کردم و خودم از ناحیه سر دچار شکستگی و از ناحیه کتف دچار پارگی که بخیه خورد ومتاسفانه زن دایی خانومم در این حادثه به علت ضربه به سرش فوت کردن وخانومم و دایی خانومم مجروح شدن کروکی پلیسم زده بر اثر خواب الودگی عدم دید جلو مقصر۱۰۰درصدم کرده میخواستم بدونم قاضی محترم به من حکم حبس میده یا جزای نقدی  سابقه کیفری هم ندارم در ضمن خود مرحوم خودش خواست برم دنبالشون و بیمه حوادث راننده به من تعلق میگیره که بتونم جریمه بیمه رو پرداخت کنم سپاس از شما
2 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

به هر حال حادثه واژگونی به علت بی احتیاطی شما و عدم رعایت آیین نامه راهنمایی رانندگی به ویژه ایین نامه 180 بوده و این حادثه به دلیل غیر عمدی رخ داده است

اول اینکه در بررسی پرونده قسمت خصوصی جرم یعنی دیات جنابعالی و سایر زیاندیدگان چنانچه بیمه نامه معتبری وجود دارد قابل پرداخت است

دوم قسمت عمومی جرم بسته به نظر قاضی و رفتار شما در دادگاه دارد معمولا از جریمه نقدی 5000000ریال یا حبس تعزیری و...اعمال میشود

سرعت غیر مطمئنه خواب آلودگی و ...........تاثیری در پرداخت شرکتهای بیمه ندارد