در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
بابسلام و احترام من در تاریخ 96/5/1موتور سیکلتم را بیمه کردم ومتاسفانه در تاریخ 96/5/20تصادف واژگونی براثر ترکیدگی لاستیک داشتم وکروکی وبرگه پزشکی قانونی و تمام مدارک دیگررو به بیمه ارائه کردم ولی گفتن که فقط نقص عضو پرداخت مینماییند لطفا اگر ممکنه راهنماییم کنید با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

مطابف ماده ۳ قانون بیمه ثالث۹۵و  باعنابت به ماده ۶۴ قانون مارالذکر که ناظر بر تمام مواد قانون است و همن ماده بیمه نامه  شما را مشمول این قانون میداند ، شما میتوانید از دیه جراحات و ارش صدمات وارده بطور کامل استفاده کنید ‌

درابتدا با تقدیم اظهارنامه مطالبه دیه نمایید و در صورت عدم تمکین شرکت بیمه گر از طریق تقدیم دادخواست به دادگاه حقوقی الزام به ایفای تعهدات و مطالبه دیه یوم الادا و خسارات  دادرسی تا زمان اجرای حکم توسط اجرای وحکام احقاق حق نمایید