در دیه و بیمه خودرو توسط (300 امتیاز)
در مورد ماده ۳ در جمله انتهایی که نوشته ایین نامه اجرایی بایستی به تصویب شورای عالی بیمه و هیءت وزیران برسد حال با توجه به قانون مصوب ۸۷ در صورتراننده مقصر و اینکه ماده ۶۶ قانون مصوب ۹۵ که قانون ۸۷ رامنسوخ کرده تکلیف دیه راننده مقصر چیست چون اصولا نقص عضو و فوت و کارافتادگی هم از زمان لازم الاجرامنسوخ گردیده
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

اگر تاریخ صدور بیمه نامه شما بعد از خرداد ۹۵ باشد و برای شما بعداز تاربخ صدور حادثه واقع شده باشد مشمول دریافت دیه جراحات راننده مسبب حادثه هستید

اما بیاد داشته باشید

حق گرفتنیست و گرفتن آن هزینه بَر است

از طریق ارسال اظهار نامه بیمه گر را ملزم به ایفای تعهدات قانونی کنید و از ایشان مطالبه دیه نمایید .

بعد از ان از طریق دادگاه عمومی دادخواستی به خواسته الزام به ایفای تعهدات قانونی و مطالبه دیه ناشی از قرارداد بیمه رو تقدیم دادگاه کنید

جهت تنظیم اظهارنامه و دادخواست میتونید از طریق مشاوره تلفنی و حضوری از مشاوره کامل و دقیق بهرمند شوید