در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
من 17 سال است در کارگاهی کار میکنم که پیمانکاران مختلفی امده و رفته اند ایا ملاک دادن پایه سنواتی چگونه است . ایا اگر پیمانکاری فقط یک سال از خرداد سال قبل تا خرداد امسال کار را برنده شود نباید به ما پایه سنواتی بدهد.
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - از ابتدای سال 1392 کلیه کارکنان قرارداد موقت که دارای یک سال سابقه کار درهمان کارگاه  شده اند اعم از انکه با کارفرمای خود تسویه حساب نموده اند و مطالبات قانونی خودرا دریافت نموده و یا دریافت ننموده باشند درصورت تمدید قراردادشان و اشتغال مجدد درهمان کارگاه مشمول دریافت پایه سنوات میباشند..

پیمانکار هر کارگاه بعنوان کارفرمای پرسنل خود تلقی میگردد و مکلف است نسبت به منظور نمودن پایه سنوات کارگرانی که درهمان کارگاه دارای یک سال سابقه کاری شده اند پایه سنوات را پرداخت نماید.