در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام، آیا گرفتن تعهد خدمت پنج ساله در بدو ورود به کار و قبل از کارآموزی و حتی آشنایی فرد با شغل مورد نظر قانونی است؟و آیا کارفرما با استفاده از این تعهد میتواند کارگر را علیرغم خواسته کارگر مجبور به کار کند؟

من در بدو ورود مجبوذ به امضای این تعهد شدم و پس از گذراندن دوره کارآموزی دیدم مناسب این شغل نیستم حالا میگویند به دلیل امضای تعهد اجازخ خروج از کار نداری
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در قانون کار موضوعی بنام تعهد خدمت پیش بینی نشده و کلیه تعهئات و توافقات کارگر و کارفرما در چارچوب قانون کار و قرارداد منعقده می باشد و چیزی غیر از این پذیرفته نیست.