در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام میخواستم بدونم ما از کارمندان ضمانتنامه دفتری میگیریم... بعد از مستعفی شدن و تسویه حساب حالا ضمانتامه اش را میخواهد و لی به دلایل مشکلاتی که این فرد در مرکز داشته تا بررسی مشکلات ما ضمانتنامه را میخواهیم پیش خودمان نگه داریم... آیا حق چنین کاری را شرکت دارد؟؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام .منظور شما از ضمانت نامه دفتری چیست؟طبیعی است با قطع همکاری، کارگر به جهت سواستفادهای احتمالی کارفرما،تقاضای اخذ ضمانتنامه را خواهد کرد.ولی چنانچه در قرارداد صراحتا ذکر شده باشد که ضمانت نامه تا تاریخ ....به امانت نزد کارفرما میماند،کارگر حق دریافت تا انقضای مدت را نخواهد داشت.