در قانون کار و قرارداد کار توسط (1,290 امتیاز)
بنده قبل سال جدید قرداد امضا کردم چند ماهه,الان نمیخوام برم سرکار,زنگ زدم گفتم دیگه نمیام,امور اداری تهدید کرده,میگه گرون برات تمام میشه,بعد,دست شرکت سفته دارم که پشتشو یک کارمند رسمی امضا کرده,شناسنامه ام رو هم دسته شرکته ,ایا میتونن برام دردسر درست کنن؟یا خیر کاری نمیتونن بکنن؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد قانون کار میبایست یکماه قبل از قطع همکاری بصورت مکتوب استعفای خود را اعلام نمایید. در خصوص تضمین، میبایست توضیح دهید که سفته بابت چه موضوعی از شما گرفته شده است و حتما میبایست رسید سفته را هم داشته باشید.