در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

در قرارداد کاری که طرفین با تراضی یکدیگر می‌نمایند آیا کارفرما قانونا می‌تواند از کارگر تضمیناتی مانند چک و سفته اخذ نماید؟ و آیا ارائه این تضمینات در مراجع حل اختلاف موثر در تصمیم گیری و صدور رای خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

در قانون کار و مقررات تبعی آن در خصوص اخذ وثیقه و تضمیناتی از این قبیل از کارگران مشمول این قانون پیش‌بینی خاصی به عمل نیامده است ضمن اینکه شرایط کار و تعهدات مندرج در قرارداد کار تا جایی که مخالفت با قانون و مقررات جاری پیدا نکندبا توافق طرفین تعیین می گردد .در عین حال مراجع حل اختلاف به چک وسفته اخذشده از کارگر که کارفرما در این مراجع تسلیم می کند ورود نکرده و بدون پرداختن به آثار حقوقی و تبعات ناشی از این گونه تضمینات اقدام به صدور رای می نمایند.