در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
در صورتی که کارفرما بدون رضایت کارگر اقدام به کم کردن ساعت کاری نماید ( کمتر از ساعت قانونی جهت حداقل دستمزد ) آیا میتواند از حداقل دستمزد کارگر وجهی را به همان میزان ساعت کسر نماید؟
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
نظام پرداخت حقوق ازمزدروزانه یاماهانه به مزدساعتی بایستی رضایت کارگررادرپی داشته باشددرغیراین صورت پرداخت حداقل دستمزد تاپایان قراردادموردانتظارمی باشد.