در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (109,850 امتیاز)
سلام

چنانچه بازداشت کارگر منجر به محکومیت وی در مراجع صالحه گردد آیاتلقی مدت بازداشت به عنوان دوران تعلیق قراردادکار منطبق باضوابط قانونی است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

در ارتباط بامواد 17و18قانون کار در مواردی که توقیف کارگر منتهی به محکومیت وی در مراجع صالحه می گردد اصولا تعلیق تحقق نیافته و مدت بازداشت نیز جز سابقه کار کارگر به حساب نمی آید.