در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

کارگری بنا به شکایت کارفرما بازداشت گردیده است در دوران بازداشت، حقوق و مزایای وی چگونه است و چنانچه در دادگاه محکوم شود تکلیف سنوات او چه می شود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه کارگری به موجب شکایت کارفرما بازداشت گردیده است مستندبه تبصره ماده18قانون کار، مادامی که حکم قطعی دادگاه صالحه درخصوص محکومیت ویاعدم محکومیت وی صادرنگردیده ، کارفرمامکلف خواهدبودحداقل پنجاه درصد ازحقوق ماهانه او رابطورعلی الحساب به خانواده اش پرداخت نماید.