در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

کارگری بایک فقره قرارداد موقت یکساله در کارگاهی اشتغال به کار داشته است کارگر مزبور پس از گذشت مدتی از قرارداد بازداشت شده و در توقیف بوده است آیا در صورت برائت می تواند جهت ادامه کار به کارگاه مراجعه کند یا اینکه مدت قرارداد منقضی شده است؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

از آنجاکه تعلیق قرارداد کار به این معناست که تعهدات طرفین قرارداد و در نتیجه خود قرارداد کار موقتا به حالت تعلیق درآمده و به عبارت دیگر قرارداد در این مدت بلااثر می گردد ،طبیعتا در قراردادهای موقت،مدت تعلیق جز مدت قراردادکار به حساب نخواهد آمد.به عنوان مثال چنانچه قراردادمنعقده یک ساله باشد و کارگر طرف قرارداد پس از سپری شدن چهارماه از مدت قرارداد بازداشت و بعد ازشش ماه برائت حاصل کند ،هشت ماه اشتغال کارگر پس از رفع حالت تعلیق ادامه اجرای قرارداد اولیه خواهد بود.