در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
کارفرمای ما هرچند ماه میاد از ما امضای روی یه برگ سفید میگیره و خودش در خفا اینو پر میکنه که بعدا ما ادعایی برا بیمه نداشته باشیم. آیا موقع شکایت کردن از کارفرما، ایشون میتونه این برگه هارو  رو کنه و ازشون استفاده کنه؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام می توانید از کارفرما به خاطر این موضوع در اداره کار شکایت کنید

براساس ماده ۱۰ قانون کار جمهوری اسلامی ایران، انعقاد چنین قراردادهایی که به نوعی در نتیجه توافق کارگر و کارفرما شکل می گیرد، تخلف است و اگر در مراجع قانونی وجود چنین قراردادهایی به اثبات برسد، با متخلفان برخورد قضایی می شود.

اطلاعات تکمیلی در :

قرارداد کار سفید‌ امضا جرم است