در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
آیا ماده و یا تبصره ای در قانون کار وجود دارد که صراحتا گفته باشد توافقات باید در چارچوب قوانین کار باشد که با استناد به آن تعهد خدمت را بی اعتبار نشان دهم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام با ستناد مواد ۹ و ۱۰ برای صحت قرارداد کار رعایت شروط ذیل الزامی می باشد
الف .مشروعیت موردقرارداد کار
ب.معین بودن موضوع قراردادکار
ج. عدم ممنوعیت قانونی و شرعی طرفین
در تصرف اموال یا انجام کار مورد نظر و علاوه بر مشخصاتدقیق طرفین باید حاوی موارد ذیل باشد
۱.نوع کار یا حرفه یا وظیفه ای که کارگر باید به ان اشتغال یابد
۲.حقوق یا مزد مبنا ولواحق ان
۳.ساعت کار تعطیلات ومرخصیها
۴.محل انجام کار
۵.تاریخ انعقاد قرارداد
۶.مدت قرارداد
۷. مواردی که عرف و عادت شغل یا محل ایجاب می نماید