در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (160 امتیاز)
باتوجه به شرایط ذیل آیا با شکایت از کارفرما الزامی برای شرکت جهت پرداخت حقوق و مزایای عقب افتاده وجود دارد؟

1) محل کار ثابت نیست و در قرارداد (که در اداره کار ثبت نشده) ذکر گردیده که زمان شروع و پایان کار هر روز در پایان ماه از طریق ایمیل ارسال شود.
2) باتوجه به راه اندازی سامانه حضور و غیاب اینترنتی از طرف شرکت این امر از طریق سامانه انجام شده و از طریق ایمیل انجام نشده ، که اطلاعات آن صرفا در اختیار شرکت است و پس از مدتی هم سامانه از کار افتاد و دسترسی به آن وجود ندارد.
3) حق بیمه کارگر در سازمان بیمه تامین اجتماعی پرداخت گردیده ولی حقوق و مزایا پرداخت نشده

لازم به ذکر است دلیل شرکت برای عدم پرداخت صرفا مشکلات مالی شرکت است.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با در دست داشتن مدارک هویتی و پرینت سابقه بیمه به اداره کار منطقه خود مراجعه و جهت دریافت حقوق و مزایای خود اقامه دعوی کنید. هیات های حل اختلاف کارفرما را ملزم به پرداخت حقوق و مزایای قانونی شما خواهد نمود.