در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام.

دوسال به صورت روز مزد در شهرداری مشغول به کار بودم و اخراجم کردند.

شکایت کردم و درخواست حقو حقوق و اضافه کار و حق بیمه و ...کردم.

تامین اجتماعی هم به من گفت باید شکایت بنویسم. رای اداره کار اومد و محکوم به پرداخت همه خواسته هام شد و حتی حق بیمه من رو هم باید بدن.

حالا با این رای ایا بازهم نیازه که از تامین اجتماعی شکایتم رو ادامه بدم؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰۰ خیر نیازی نیست فقط رای اداره کار را به شعبه تامین اجتماعی میبرید تا سازمان هم سایر فرآیند کار را انجام دهند