در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده از فروردين 97 در شركتي مشغول به كار شدم كه بيمه را از مرداد 97 رد كردند و تا مهر 97 مشغول به كار بوده ام و به دلايلي ترك كار خورده ام. طي شكايت به اداره كار با سند و مدرك (ساعات حضور و غياب و واريزي حقوق) در رابطه با بيمه و همينطور عدم پرداخت حقوق شهريور ؛ آيا ابلاغ راي به نفع بنده بوده ؟و مقدار پرداختي از سوي شركت تقريبا چقدر خواهد بود ؟

طي باخبر شدن كارفرما از اعلام راي در 27 آذر به بنده اطلاع دادند كه با من تسويه مي كنند ايا من تسويه را انجام بدهم يا  ابلاغ راي بيشتر به نفع بنده مي باشد ؟

ايا وكيل مي تواند براي تسويه و تحويل مدارك در شركت به جاي بنده حاضر شود؟

-حقوق طبق وزارت كار بوده است.
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام ، البته به دلیل اینکه پرونده اداره کار شما را بررسی نشده نمی توان نظر قطعی داد ولی اگر شکایت نموداید اجازه بدهید حکم صادر شود که بنده خودم به کررات به عنوان نماینده  کارگر وکارفرما در مراجع حل اختلاف  مشهد شرکت ودفاع کردهام وحق وحقوق موکلم کارگر از کارفرما دریافت وتسویه حساب کردم