در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
بنده حدود نه ماه دریک تولیدی لبنیات کارکردم. قرار بود از ماه اول بیمه کنه اما بیمه نکرد.قراردادم ندارم.حالا چهار ماه حقوقم و پرداخت نکرده. باهاش بحث کردم .گفت دیگه نیا.بیست روزه گذشته. هنوز پولی نگرفتم.فقط شاهد دارم اونجا کارمیکردم.وپول واریزی به حسابم که این مدت گرفتم.فقط روز اخری که بیرونم کرد تونستم پونصدازش بگیرم.که ریخت به حسابم.چطوری میتونم حقوقمو.باحق بیممو.سنواتو.اضافه کاریمو ازش بگیرم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
باید به اداره کار مراجعه کرده و درخواست حقوق معوق و همچنین بازگشت به کار را مطرح کنید. در همان دادخواست می توانید عدم پرداخت حق بیمه را هم مطرح کنید.