در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
به مدت 4 سال کارگرم کار کرده پیش من و من دوسال بیمه ایشان را به یکی از دوستانش دادم که صاحب شرکتی بود و برایش بیمه رد کرد بعد از چهارسال متوجه شدیم تخلف در سابقه ایشان اعمال کردند بخاطر اون دوسال و ایشان هم رفته از من شکایت کرده و میگه مسئولیتش با شما بوده . سوال اینجاست که اگر من منکر کارکرد ایشال در طی اون دوسال بشوم آیا برای اثبات و احراز کار خودش میتونه کاری بکنه .از من هیچ مدرکی نداره و گزارش بیمه هم رد نشده و فقط مبلغهایی خورد خورد هفتگی نامنظم به حسابش ریختم آیا این مدرک محسوب میشه؟
3 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)

سلام

بلی می توانددرصورت دریافت مبلغ خردخردبه عنوان دستمزد کارگردازت شکایت کند ورای برپرداخت بیمه طبق ماده 48قانون کاربگیرد