در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام.

من به مدت11سال در مغازه ای مشغول به کار بودم که بدلیل اشنایی نه قراردادی نوشتیم نه منو بیمه کرده بودطی این مدت 5سال به صورت نیم وقت و6سال تمام وقت مشغول بودم که منو بیمه نکرده امروز در جلسه اداره کار گفته که ایشون اصلا برا من کار نکرده و کارگر روز مزد بوده در صورت اینکه من پرینت واریزیو براشون اوردم

و علاوه بر اینکه اوایل پول رو دستی به من میداده اداره کار طرف کارفرمارو میگیره و به من گفته ایشون تایید نمیکنه که من در مغازشون کار کردم. پیشنهاد دادن توافقی حلش کنم ولی من حق وحقوقمو میخام منو راهنمایی کنید لطفا که چیکار کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

احراز رابطه کارگری و کارفرمایی بر عهده کارگر است ولی اثبات پرداخت حقوق و بیمه بر عهده کارفرما است. بنابراین کارگر باید سابقه کار را اثبات کند که در این صورت فقد مدارک و مستندات تقاضای بازرسی و تحقیق نمائید.