در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده برای شرکتی  کار میکردم به مدت 5 سال.در این مدت هیچ حق سنواتی دریافت نکرده ام .به اداره کار مراجعه کردم و طرح شکایت کردم از مدیر عامل ...شکایتم رد شد و میگن باید از شرکت شکایت کنید.حالا مشکل اینجاست که هر سال با یک نام شرکت  واسم لیست بیمه رد میکردن!!! باید از کدوم شرکت شکایت کنم ..!!در ضمن اداره کاری ها میگن باید اسم دقیق شرکت رو در بیاری شاید با اسم شرکتی که در لیست بیمه وارد شده متفاوت باشه.خلاصه اسم شرکت رو از کجا در بیاریم حالا. در کل ماکه نفهمیدیم باید چه کنیم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
شما باید از تمام شرکت هایی که قرارداد داشتید یا لیست بیمه ارسال شده شکایت کنید.