در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
با سلام

قصد تسویه حساب کامل با کارفرما دارم علاوه بر پایان کار، ذخیره مرخصی استحقاقی، سنوات خدمت کدام پارامترهای دیگر را باید از کارفرما موقع تسویه طلب نمایم؟
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
مزایای پایان کار شامل حق سنوات و ذخیره مرخصی می باشد. در صورتی که مطالباطی از مزایای حین کار اعم از : حق مسکن ، بن ، حق اولاد ، عیدی و پاداش ، اضافه کاری و ... نیز داشته باشید می توانید آنها را مطرح کنید.