در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام،

دختری هستم که حدود یه سالو نیمه توی بخش صحافی یه چاپخونه روزی نه ساعت کار میکنم ،زمان استراحت من فقط تیم ساعته و بیمه نمیشم، قرارداد ندارم و روزایی از سال که کار نیس به اجبار مجبورم توو خونه بمونمو کارفرما نصف حقوق اون روزمو میده،حقوقم ماهی پونصد تومن و خیلی از تعطیلیای سال به اجبار مجبورم سرکار برم ،امسال جمعا فقط چهار ماهو پونصد تومن کامل گرفتم چون کارفرما به من احتیاج نداشت،حقوق هر ماه با تاخیر و موقع حقوق دادن به اجبار برگه هایی رو امضا و انگشت میزنیم که حق وحقوقمونو گرفتیم،کارفرما مجبورمون میکنه تووی بدترین شرایط کار کنیم،واقعا راهی هس که بشه بخاطر حداقل یکی از شرایط بدی که گفتم ازش شکایت بکنم؟یا حداقل یکم توو أین دادگاهها پیچو تابش بدم تا حالشو بگیرم
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
به استنادماده 157 قانونکاددرصورت بروزاختلاف وشکایت دروهله اول ازطریق سازش فی مابین کارگروکارفرما حل وفصل گردد،درصورت عدم سازش باطرح شکایت ازکارفرما ازطریق مراجع مستقردرادارات کارقابل پی گیری است که ا داره کاربراساس بازرسی وقانون رای صادرمیکند که این مطالبات ازطریق دایره اجرای دادگستری وصول میگردد.