در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
آیا شرکت بیمه از راننده مقصر که سرعت بالای 170 کیلومتر بر ساعت داشته، خسارت را بعد از پرداخت به افراد زیان دیده از مقصر حادثه بازمیگیرد؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام... در تکمیل پاسخ داده شده توسط کارشناس گرامی جناب آقای علوی باید اضافه کنم که با استناد ماده 14 قانون جدید بیمه شخص ثالث در حوادث منجر به جرح یا فوت اگر طبق نظر کارشناس تصادفات علت وقوع تصادف  یکی از تخلفات حادثه ساز باشد بیمه گر مکلف به پرداخت کامل خسارت بدون قید و شرط بوده و پس از آن میتواند بشرح زیر جهت بازیافت قسمتی از خسارت به مقصر مراجعه نماید:

1- در اولین خسارت بر اثر تخلف حادثه ساز دوونیم درصد از کل خسارت جانی و مالی پرداخت شده

2- در دومین خسارت ..... 5 درصد........

3- در سومین و بعد از آن ... 10 درصد.....

البته در صورت نداشتن  گواهینامه متناسب با وسیله نقلیه بیمه گر میتواند کل خسارت را از مقصر بازیافت نماید...