در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
فردی با افتخار تعریف میکرد با سرعت بالای 170 در اتوبان تصادف کرده و بیمه هم تمام خسارات را پرداخت کرده و فرد هیچ احساس ندامت از به خطر انداختن جان دیگران نداشت . بنابراین به نظر می اید پرداخت خسارت در زمانیکه فرد یکی از مقررات را به وضوح و با عمد زیر پا گذاشته است سبب هرج و مرج گردد.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
درود بر شما

سپاس به جهت حس مسئولیت اجتماعی شما که باعث شده این سوال روبپرسید .

در ابتدا عرض میکنم به دلیل رفتار های ناهنجار یک نفر نمیشه یک ملت رو از موهبت بیمه و حمایت های ان محروم کرد .

اما اینکه فرمودید پرداخت دیه باعث تشویق به رانندگی پرخطر میشود باید عرض کنم سرعت بالا یکی از موارد ۲۰ گانه جدول تخلفات حادثه ساز از سوی  پلیس راهور میباشد که باعث میشود در خسارت اول ۲.۵درصد و در خسارت دوم ۵درصد و در خسارت سوم ۱۰درصد کل خسارات پرداختی از مسبب حادثه دریافت میشود .

ازطرفی از لحاظ جنبه عمومی جرم هم به نسبت خسارات وارده به اشخاص از یک ناه تا سه سال حبس و با تخفیف به جزای نقدی از ۵۰۰هزارتومان تا ۱۰میلیون تبدیل و مجازات میشه. اگر عمد در ایجاد حادثه اثبات شود تمام یا بخشی از خسارات وارده از مسبب حادثه ریکاوری میشود . گواهینامه راننده مسبب حادثه در صورت کسب ۳۰نمره منفی از ۶ماه تا سه سال توقیف و درصورت اثبات عمد باطل میشود .