در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام چه تفاوتی وجود داره بین بیمه آتیه فرزندان و بیمه عمر و تامین آتیه؟ اگر فرق دارن آیا تو شرکت های بیمه مختلف هم فرق داره شرایطشون؟ ممنونم
2 پاسخ
توسط (1,960 امتیاز)
سلام و درود به شما

هیچ تفاوتی در اصل و عنوان بیمه نامه وجود نداره.

اما به دلیل اینکه بچه ها از بدو تولد تا سن 12سالگی هیچ پوشش حادثه ندارند طبیعتا رقم پس انداز سرمایه بیشتر خواهد بود.البته این شرایط در بیمه پاسارگاد و در بعضی از شرکتهای همکار بچه ها تا سن 15سالگی پوشش حادثه ندارند.خب اینجا طبیعتا باز سود سرمایه پس انداز فرق داره.توصیه میکنم شرایط دقیق در یک مشاوره بدست بیارید.