در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)

سلام. آیا در بیمه عمر پاسارگاد به جز حق بیمه میشه مبالغ اضافی واریز کرد که مستقیم به ذخیره ریاضی واریز بشه؟ منظورم سپرده اولیه نیست. منظورم واریز متفرقه هست. اگه میشه از چه طریقه؟

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با تشکر و سپاس فراوان از اینکه طرح سوال می فرمایین و باعث بالا رفتن سطح آگاهی خودتون و سایر هموطنانی میشین که نظایر این سوالات ممکن هست براشون پیش بیاد.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که برای پرداخت حق بیمه فقط به 2روش حق بیمه پردازی و سپرده وجود داره و در هر 2روش قسمتی از حق بیمه صرف پوشش های بیمه ای بیمه نامه میشه و اینکه فقط بحساب پس اندازی واریز بشه محال ممکن هست زیرا ذات وجودی بیمه های عمر،پوشش بیمه ای هست نه سوددهی.

بنابراین اگر که منظور و هدف تون سرمایه گذاری بدون پوشش هست،توصیه بنده بعنوان کارشناس این صنعت باز نمودن سپرده  بانکی هست که سود مناسبی رو برای شما  بهمراه خواهد داشت.

در نهایت و برای اینکه کمترین پوشش بیمه ای و بیشترین سود ممکن به بیمه نامه شما تعلق بگیره،باز نمودن یه بیمه نامه عمر پاسارگاد،بصورت فقط سپرده و با ضریب 60 برابر حق بیمه ماهانه برای شما خواهد بود.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام