در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
سلام. اگه بيمه عمر اقساط معوقه حق بيمه داشته باشه در صورت بازخريد، اقساط از ذخيره رياضي كسر ميشه؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که:

اگه بیمه عمرتون اقساط معوق داشته باشه و بخواین از بیمه نامه تون غرامت دریافت کنین(بشرط اینکه بیش از 6 ماه از معوق شدن آن نگذشته باشه و بیمه نامه تون مخفف نشده باشه)،پس از کسر حق بیمه های معوق،مابقی غرامت رو به شما پرداخت خواهند نمود.

در صورتیکه بخواین بیمه نامه معوق و یا مخفف رو بازخرید کنید،فقط حق بیمه پوشش فوت بهرعلت از اندوخته بیمه نامه تون کسر خواهد شد،به دلیل اینکه طبق آنچه که در قانون و بعنوان حقوق بیمه شده عنوان شده،در صورتیکه بیمه شده فوت نماید شرکت بیمه می بایستی غرامت فوت بیمه شده را به ذینفع(ذینفعان بیمه شده) پرداخت نمایند.

بنابراین با عدم پرداخت حق بیمه از سوی بیمه گذار،حقوق بیمه شده نفی نخواهد گردید و چنانچه بیمه نامه دارای ذخیره ریاضی باشد،حق بیمه غرامت فوت بهرعلت از محل آن تامین خواهد گردید تا زمانی که ذخیره ریاضی بیمه نامه به انتها (صفر) برسد.

در نتیجه بیمه نامه ای که اندوخته( ذخیره ریاضی ) آن به صفر برسد،بطور خودکار بازخرید و ابطال گردیده و قابلیت برگشت را نخواهد داشت.

بیمه نامه ای که بخواهد بازخرید شود( در صورت داشتن ذخیره ریاضی) فقط و فقط همان مبلغی که بعنوان ذخیره ریاضی در بیمه نامه موجود هست قابلیت بازپرداخت را خواهد داشت و اقساط معوق از آن برداشت نخواهد گردید( مگر در مواقع دریافت غرامت از بیمه نامه).

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام