در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام تفاوت ارزش بازخرید و ذخیره ریاضی در 5 سال اول چیست؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

ارزش بازخرید یعنی اگر شما بخوای بیمه نامت رو بازخرید کنی اون مبلغ به شما عودت داده میشه ،ولی ذخیره ریاضی میزان پس اندازی هست که در بیمه نامه شما وجود داره

ارزش بازخرید معمولا" کمتر از ذخیره ریاضی بیمه نامه هست و میزان وامی هم که به شما داده میشه 90% از ارزش بازخرید بیمه نامه هست تا اگر که شما خواستی بیمه نامه رو بازخرید کنی اون 10% باقیمانده به شما عودت داده بشه  بیمه نامه ات بازخرید(تموم) میشه.

با تجدید احترام