در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.بالاخره متوجه شدم بیمه عمر یه کلابرداریه.نشستم حساب کردم دیدم تو سال 21 قرارداد 300 میلیون پول میدم ولی ارزش بازخرید و اندوخته ریاضی اون فقط 80 میلیونه.پس بقیه پولام چی میشه؟این یه کلاهبرداریه خالصه و بس.همین فردا میرم و بیمه عمرم رو فسخ می کنم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

من اطلاعی از بیمه نامه ای که خریداری فرمودین ندارم،حتی نمیدانم که بیمه نامه شما به کدام شرکت بیمه تعلق داره.اطلاعی هم از شرایط و پوششهای آن نیز ندارم.

ضمنا" توجه داشته باشین که بیمه نامه جای خرید پوشش و آرامش هست،نه جای سود گرفتن.

بلکه جای داشتن پوشش هست و پس انداز.

ولی آن چیزی که برای من مسجل است،این است که در حالت عادی،اندوخته بیمه نامه های زندگی از سال ششم و هفتم به بعد بیشتر از حق بیمه پرداختی افراد میشود مگر در شرایطی خاص.

مثلا" اینکه سن بیمه شده زیاد باشه و یا میزان پوشش های تعلق گرفته بیش از حد متعارف باشه،که همه اینها در میزان اندوخته موثر هست.

و در هر صورت بعید میدانم که بعد از 21 سال شما 300میلیون پرداخت کنی و فقط 80 میلیون ارزش بازخریدی بیمه نامه داشته باشی.

احتمالا" باید در چاپ جدول شما اشتباهی رخ داده باشه و یا جدول فرد دیگری رو بجای شما داخل بیمه نامه گذاشته باشن.

لطفا" دقیق تر بیمه نامه تون رو بررسی بفرمایین و یا جواب بنده رو در سایت مرقوم بفرمایین.

با سپاس و تشکر از شما.