در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
باسلام.میخواستم بدونم من بیمه نامه سامان دارم که مدت کل قراردادم17ساله است والان 7سال ازاون روبصورت یکجاهرسال یک میلیون تومن واریزکردم حال 2سوال داشتم

 1.مبلغی روکه درپایان قرارداد بمن پرداخت میشه همون مبلغیه که درجداول پیوست بیمه نامه باعنوان ارزش بازخریدی مشخص شده است یانه درصورت منفی بودن چه گزینه ای ازجدول پرداخت میشه

2.اگرزودترازموعدخواسته باشم بازخریدکنم باتوجه به اینکه بیمه نامه من باریسک کم هستش وشرکت موقع عقدقراردادگفته درصورت سودبیشترعلاوه برارزش بازخریدی سودسرمایه گذاری شرکت نیزلحاظ میشودآیازودترازموعداین سودبمن هم تعلق میگیرد؟

ازسعه صدرشماکمال تشکررودارم
2 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)

بهترین پاسخ
سلام و درود
1 مبلغی ک در جداول ب عنوان سود تضمینی ذکر شده حداقل مبلغی هست ک پرداخت میشه و چون هفت سال انجام دادید اون زمان جدول پیش بینی سود مشارکت هم داخل قرارداد گذاشته میشد، سودی ک هر سال اعلام میشه توسط شرکت ها برای شما تا الان لحاظ شده و مشخص نیست تا پایان قرارداد مقدار سود چقدر باشه و کسی از آینده اطلاع نداره
2 بعضی شرکت ها هنگام بازخریدی قبل از اتمام قرارداد، سود مشارکت و  نمیدن بنابراین باید از نمایندگی سامان اطلاع کسب کنید، تو بیمه نوین در بازخریدی هم سود مشارکت پرداخت میشه و تا الان هر موردی بوده لحاظ شده، بنابراین از نماینده ای که براتون صدور رو انجام داده پیگیر شید