در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (570 امتیاز)
سلام.

میخوام خودمو بیمه عمر کنم لطفاً پوششهای کامل بیمه عمر پاسارگاد رو بطور کامل که چیزی از قلم نیوفته رو بگید که در نظر بگیرم از بیماریها و بستری و بیماریهای خاص و... و فوت_آتش سوزی _حوادث طبیعی و...  همه رو مبخوام(فکر میکنم کامل نمیگن که بینه عمر چه تعهدات و مزایایی داره تا موقع قرارداد همه چیز قید بشه و چیزی از قلم نیوفته )

_ خانم هستم متولد 47 _ ضمناً چندساله و چه مبلغی برام بهتره رو هم بگید.  پرداخت رو سالیانه میخوام انجام بدم  با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

با تشکر از شما بایت مطرح نمودن سوالات تون که باعث افزایش دانش و اطلاعات بیمه ای خودتون و هموطنان عزیزمون خواهد گردید.

خواهر گرامی:

در پاسخ به سوالات تون باید خدمت تون عرض کنم که شما میبایست در زمان ثبت نام و با توجه به شرایط تون در حال حاضر بیمه نامه رو با دادن اطلاعات بیشتری به نماینده تون ثبت نام بفرمایین.

زیرا که نماینده تون قطعا" میبایست سوالاتی رو از شما بپرسه که خصوصی هست و شاید در این مکان و زمان پرسیدن این سوالات خوش آیند شما نباشه.

اما آنچه که مهم هست اینه که بهترین روش برای ثبت نام بیمه های عمر،روش پرداخت سالانه همراه با سپرده گذاری هست و پرداخت حق بیمه به انتخاب شما.

شما از سالانه 12،000،000 ریال تا سالانه 180،000،000 ریال بعنوان حق بیمه و هر مبلغی که در کنار حق بیمه توانایی پرداخت آن را داشته باشید میتوانی در بخش سپرده گذاری بیمه های عمر ثبت نام نموده و از مزایای آن بهره مند گردید.

در صورتیکه به بنده افتخار بدین تا بعنوان مشاور بیمه ای شما و در کنار شما بتونم با مطرح نمودن سوالات بهترین بیمه نامه رو بحضورتون ارایه بدم بسیار خوشحال خواهم شد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام