در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

متن:

مشارکت در منافع
در اجرای ماده 11 آئین نامه شماره 68 بیمه های زندگی مصوب شورای عالی بیمه ، موسسات بیمه موکلفند در انواع بیمه های زندگی ، بیمه گذاران بیمه های زندگی خود را در حداقل 85 درصد منافع حاصل از مجموع معاملات بیمه های مذکور سهیم نمایند .شرکت بیمه پاسارگاد نرخ سود حاصل از سرمایه گذاری این شرکت از منابع ذخایر ریاضی بیمه نامه های عمر و تامین آتیه در سال 1397 را ، 18/53 در صد تعیین و اعمال نمود .لذا اندوخته بیمه نامه شما در پایان مدت بیمه نامه با احتساب سود مشارکت در منافع سال 1397 مبلغ 12,416,677,287 ریال خواهد شد .

 یعنی چی؟ اگر باز خرید کنم آیا این سهم بمن پرداخت میشه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

منظور از این پیام این هست که با توجه به جدولی که در بیمه نامه شما وجود داره و با توجه به سود تضمینی(که مبلغ ارزش بازخرید در آن مشخص شده و کمتر از محاسبه همراه با سود مشارکت در منافع هست) و سود مشارکت درمنافع،مبلغ ارزش بازخرید بیمه نامه شما در پایان سال آخر بیمه نامه تون

۱۲،۴۱۶،۶۶۷،۲۸۷ ریال خواهد بود(با احتساب سود مشارکت در منافع سال۹۷).

که اگر شما جدول ارزش بازخرید بیمه نامه تون رو در آخر قرارداد مطالعه کنی متوجه میزان تفاوت سود تضمینی و سود مشارکت بیمه نامه تون خواهید شد.

بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام