در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سودسهام مشارکت تضمینی شرکت بیمه پاسارگاد 22درصد را میتوان در کنار ارزش بازخرید بیمه نامه به مشتری ها عنوان کرد
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام به شما همکار گرامی ،

ابتدا اینکه سود تضمینی در 5 سال اول 18% - پنج سال دوم 15% و الباقی سال ها 10% می باشد

و سودی  که شما فرمودید مربوط است به سود مشارکت در منافع که در سال های 1391 و 1392 برابر 20% و در سال 1393 برابر 22% بوده است که مابی التفاوت سود تضمینی  و مشارکت بحساب اشخاص واریز می شود . که بیمه گذاران می توانند از طریق سایت بیمه پاسارگاد از مبلغ نهایی اضافه شده مطلع گردند .

پیروز و سربلند باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - مشاور بیمه ایی