در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
با سلام
من سه ماهه بیمه عمر پاسارگاد رو گرفتم و همون اول قراداد پول یک سال رو واریز کردم و دفترچه اقساط سه سال رو با شناسه قبض و پرداخت بهم دادن، میخاستم بدونم اگه  اون دو سال رو هم الان پرداخت کنم چه نفعی برای بیمه عمر من دارد؟؟؟؟
سوال دومم اگه پنج میلیون سپرده گذاری کنم در بیمه عمرم چه تاثیری دارد؟؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر

با عرض تبریک بمناسبت پیوستن شما به خانواده بزرگ و عظیم بیمه پاسارگاد

باید خدمت تون عرض کنم که با توجه باینکه شما برای ثبت نام بیمه نامه تون بهترین و پرسودترین روش پرداخت رو انتخاب فرمودین،پرداخت اقساط سالهای بعدی تون هم سود مضاعفی برای شما بهمراه خواهد داشت و سود واریز پیش از موعد نیز در بیمه نامه شما لحاظ خواهد گردید.

دوم از این سود سپرده بصورت سالانه 12% بر روی بیمه نامه شما ضمن تاثیر بر زودتر سر به سر شدن میزان اندوخته شما با مبالغ پرداختی حق بیمه نامه تون،در میزان پرداخت غرامت ها و خسارت های احتمالی نیز بطور مستقیم تاثیر گذار خواهد بود و باعث افزایش آنها نیز خواهد گردید.

بنابراین در صورتیکه تکمن مالی شما این اجازه را میدهد توصیه میکنم که حتما" این کار را انجام دهید.

فقط در جریان باشید که وسط قرارداد بیمه ای تون نمیتونین این مبلغ سپرده رو اضافه کنین و می بایست تا سر سال مالی بیمه نامه صبر نموده و یک ماه جلوتر درخواست افزودن سپرده رو به نماینده و مشاوره تون بدین.

ایشون حتما" می بایست یک برگ فرم اختیارنامه برای شما بیاره تا همزمان با واریز اون مبلغ بحساب سپرده ای بیمه نامه تون،به بیمه پاسارگاد اجازه بهره برداری از اون سپرده رو هم بدهید.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفع ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام