در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من بیمه نامه عمر بیمه ما دارم من غیر از مبلغ بیمه نامه که هر ماه پرداخت میکنم هر ماه غیر از مبلغ فوق مبلغ اضافی پرداخت میکنم که باستانی جداگانه پرداخت میکنم می خواهم که ای مبلغ مازاد هر ماه چگونه محاسبه میشود

 باتشکر
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

پرداخت حق بیمه بیمه های عمر از طریق دفترچه های اقساط و یا برگه های پرداخت اقساط می باشد.

بجز وجه فوق پرداخت حق بیمه اضافی به هر کسی و یا هر شخصی،غیر قانونی بوده و درست نمی باشد.

در جریان باشین که حتی اگر پوشش های اضافی را با پرداخت حق بیمه اضافی خریداری کرده باشین،این مبلغ در قسط دفترچه یا برگه پرداخت تون محاسبه شده است.

پس پرداخت های اضافی و نقدی غیرقانونی می باشد.