در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود 5 ماهه تو یه فست فودی کار میکنم

قرارداد کتبی نبستم و قرار بود یک هفته بعد تز افتتاحیه بیمه بشم. ولی 4ماهه میگذره و هنو بیمه نکردن.

الان مجبورم به خاطر خدمت سربازی استعفا بدم ولی هنو نصف حقوقمو از کار فرما نگرفتم. از یک ماه قبل بهش گفتم که باید برم. گفته باشه ولی الان میگه. بری حقوقی نداری ! چند نفر دیگه رو هم همینجوری حقوقشونو ندادن . با شکایت به جایی میرسم .
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام خیر نمیتواند حقوق رو ندهد وبا شکایت در اداره کار میتوانید حقوق خودرو وحق بیمه ای که واریز نکرده رو مطالبه نمایید