در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

از سال ۸۲ در یک کارگاه مشغول به کار هستم قرار داد هم ندارم سال ۸۸ کارفرما ازم امضا گرفت که تمام حق و حقوقات تا اون تاریخ رو گرفتم و بهم یک چک تصویه حساب داد البته مبلغ چک با حق قانونی تفاوت داشت و کمتر داده بود.حالا امسال(۹۶) گفته که یک میلیون و پانصد بهت عیدی میدم و برای کارهای قانونی هم یک بازنشسته از اداره کار آورده تا کارهاش رو انجام بده و احتمالا امضا کنیم که تمام حق و حقوقاتم رو گرفتم اگه امضایی که میگیره بابت سالهای قبل هم باشه در صورت بیرون کردن من آیا میتوانم حق و حقوقات پایمال شده ان را بگیرم؟

ممنونم از شما
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
در صورتی که در رسید دریافت ، حقوق و مزایای قانونی درج شده باشد و شما امضا کنید دیگر نمی توانید شکایتی داشته باشید.