در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
از کارگر رسید تسویه حساب بابت حقوق و عیدی و سنوات و اضافه کاری گرفته شده و نامه ای که هیچگونه ادعایی ندارم.
ایا باز هم میتونه از اداره کار شکایت کنه
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگر فرم تسویه حساب شما مورد قبول و اسناد پرداخت را نیز داشته باشید خیر نمی تواند ادعایی داشته باشد ولی اگر شما مدارک قابل استناد برای پرداخت حق و حقوق مثل چک یا فیض بانکی واریز حق و حقوق به حساب کارگر را نداشته باشید،  کارگر می تواند از شما به اداره کار شکایت نمایید

اطلاعات تکمیلی در: