در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام . یه کارگر داریم که ۱۲ ساعت تو رستوران کار میکرد و جای خواب و خورد و خوراک را میدادم و بیمه هم کرده بودم ایشون رو. و ماهیانه مبلغ ۸۰۰ تومن میدادم.
و بعد از تسویه حساب از ایشون رسیدی دریافت کردم که تمام حق و حقوق و سنوات و عیدی رو دریافت کردم و هیچگونه ادعایی از کار فرما ندارم.
اما حالا متوجه شدم که رفته ازم شکایت کرده و ادعای حق عیدی و سنوات و اضافه کاری میکنه
ایا اداره کار حق و رو به من میده یا کارگر؟؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که در فرم تسویه مبلغ هر کدام از مزایا قانونی به تفکیک قید شده باشد و مبلغ پرداختی نیز مستند باشد در زمینه مزایای قانون کاری نمی تواند ادعایی داشته باشد ولی با توجه به حقوق کمتر از حداقل حقوق و اضافه کاری می تواند ادعای حق و حقوق خود را نماید

اطلاعات تکمیلی در:

فرم تصفیه حساب با کارگر یا کارمند چگونه است