در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام بنده 2 سال در یک رستوران مشغول کار بودم که در این مدت بیمه هم بودیم. در زمان تسویه حساب کارفرما عیدی و سنوات را به طور کامل پرداخت نکرد و ما را وادار کرد تا برگه تسویه ای را امضا کنیم که دران نوشته بود طبق قانون کار تمام حق و حقوق خود را دریافت نمودم. اما در ان برگه هیچ مبلغ یا عددی نوشته نشده بود. از اداره کار سوال کردم گفتن چون امضا کردی دیگه کاری نمیشه کرد. میخواستم بدونم ایا راهی هست که حق و حقوق خود را بگیریم
ممنون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

 در صورتیکه در برگه تسویه حساب هیچگونه رقمی ذکر نشده باشد شما میتوانید نسبت به ثبت دادخواست علیه کارفرما اقدام نمائید و اثبات پرداخت به استناد ماده 87 آئین دادرسی کار بعهده کارفرما می باشدو در صورتیکه کارفرما ادعا مینماید که با شما تسویه حساب نموده باشد باید فیشهای واریزی را ارائه نماید.