در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
با سلام

میخواستم بدونم وقتی کارفرما از کارگر ها و کارمندان خودش به زور وادار میکنه که  برگه ای رو امضا و انگشت بزنن که شما تمام حق و حقوق خودتون رو اعم از سنوات  عیدی و پاداش و بن و غیره رو دریافت کردین ایا این کار قانونی هست

 در صورتی که کارفرما یا نصف عیدی رو میده یا اصلا هر چیزی که دوست داشت پرداخت میکنه و در ازای اون میگه یا این کاغذ رو امضا میکنی یا نه حقوق این ماه خودت رو میگیری و باید از اینجا بری ایا این کار قانونی هست و ایا میشه علیه کارفرما شکایت کرد و حق نگرفته رو پس گرفت

با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در هر حالتی دریافت رسید به اکراه و اجبار قانونی نمی باشد .به طریق اولی در راجع به دریافت رسید سنوات و عیدی از کارگر به اجبار خلاف قانون می باشد و چنانچه میزان دریافتی بابت عیدی با میزان واقعی عیدی و سنوات همخوانی نداشته باشد ، قابلیت پیگیری در مراجع حل اختلاف اداره کار را خواهد داشت.